L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 25 de juny del 2009

Els veïns descontents per la forma com asfalten


Els veïns dels carrers afectats per les obres d’asfaltat están que bufen. La nova capa d’asfalt es coloca sense llevar l’existent, colocada també de vegades sobre una altra anterior, així s’ha anat augmentant la gruixa del carrer. I els desaigües de les canals des de els sostres i terresses de les cases al carrer continuen al mateix nivel i cada vegada és més difícil, per no dir impossible, evacuar l’aigua de pluja (fotos menudes).
Alguns veïns, ens conten, ho han dit als treballadors de l’empresa que asfalta i que ho solucionen: això no és faena d’ells, han respost. Tampoc és problema dels treballadors que asfalten que la canal s’ompliga d’aigua quan plou i el terrat o el sostre de la casa no buide bé. El problema será dels veïns que, patiran la falta de previsió de qui ha fet el projecte, i molts d’ells han hagut de tirar mà al martell i altres ferramentes per deixar lliure el forat que aboca l’aigua al carrer.
També ens han dit i així ho hem comprovat que en alguns trams l’asfaltat queda al mateix nivel que la vorera i pregunten que passarà quan ploga. I més complicat si aquesta vorera es troba a la part més baixa de nivel del carrer, cap on van les aigües (foto gran).
I si els veïns de l’oest es queixen per aquesta forma de treballar, els veïns de la part est es queixen perquè ells paguen els seus impostos, com tots, i a eixa zona no els arriba mai ninguna obra de millora de carrers ni asfalt.

O siga, com sol dir-se, mai no plou, ni s’asfalta, a gusts de tots.