L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 13 de juny del 2009

Avui ja no hi ha hagut festa d'estiu.

La nostra Cotorra estava tota contenta: "Avui dissabte, i com va dir l'alcalde, "fa bon temps i ja agrada eixir al carrer" me'n vaig a vore quina actuació ens ha preparat l'ajuntament".
I ens ha recordat que s'ho va passar molt bé en els jocs infantils va quinze dies i veient els balls populars la setmana passada.
Però no!!! Avui no hi ha res preparat. L'ajuntament no té res a punt, per a entretindre el personal i recordar-li de manera indirecta, que quant bé que s'ho passen amb el PP en el govern. Sembla ser que, ara, més dins de l'estiu, ja no agrada eixir al carrer... i mira que fa basca!!!
I la Cotorra s'ha enfadat!!!

Li hem donat conhort. NO volem ser molts dolents, però li hem hagut de recordar a La Cotorra que les eleccions europees foren la setmana passada.
Ja sobra tot!!!!

Ara només haurem d'estar atents en saber com es pagaren els diners de les "dues festes" pseudoelectorals.

4 comentaris:

Mari ha dit...

Això ho diràs tu, cotorra! Pregunta al veïnat de la zona de Marjaletes que hem hagut de sofrir fins més de les quatre de la matinada un "concert de rock" (com poden dir-li concert a eixe soroll ensordidor?) muntat per un pub, per tant un concert privat, que ens ha privat a la gent que vivim per ací de poder descansar tranquil·lament a la nostra casa després d'una dura setmana de treball.
És que no hi ha zones al poble on puga fer-se un concert d'aquest tipus sense molestar a ningú? No em diràs que permetre un acte d'aquest tipus enmig del carrer, quan ni tan sols estem en festes, no és també electoralista, o com a mínim, d'amiguisme del regidor de festes amb els organitzadors!

Anònim ha dit...

et vas passar per allí i no vas entrar a fer-te'n una cotorra? xe, quin lleig !. Bè, a l'altra passa i així informes també amb objectivitat.

salutacions

La Cotorra de la Vall ha dit...

Mari: Gràcies pel comentari.
I dir-te que sabíem tot de la “festeta” amb els grups P-bus, Perversione, Perrera de Sueca, Malditos de Gandia, Madame X i Dos, com sabíem que des de les 7 del matí de divendres es va tallar el carrer (menuda burrada, quan s’hagues pogut fer dissabte vesprada) i no s’hi podía accedir a Vergeret (sort que no va passar res greu en la zona) i sabíem que l’ajuntament ha intervingut en donar els permisos i facilitar la infrastructura, com sabem que avui a les 8 del matí estaven els llumeners dels poble treballant deixant-ho tot bé (les hores dels empleats, les paga el poble o el pub???), etc.etc.
Però nosaltres parlàvem d’actes organitzats i publicitats com a tals per l’ajuntament, i aquest el vam consideràr un acte particular.
I diràs perquè? Perquè l’ajuntament va fer passar “el perico” en els altres publicitant que era ell i la regidoría del ram els que organitzaven (propaganda per al PP, eren eleccions europees).
Pero del “concert” el perico deia que organitzava un pub i mai no esmentava per a res de l’ajuntament en l’organització.

¿Seria perquè no volien fer-se responsables de les molèsties

Anònim ha dit...

sempre la paguem els rockers, com no ens putegen ja bastant, ale, carregueu-nos les culpes. Per cert Mari, el rock és una música tan honesta o més que qualsevol altra. Segons el teu criteri AC/DC, Rolling Stones, Queen, Heroes del Silencio i més fan soroll. Molt bo el teu oït musical. Cançons d'estos grups van sonar allí versionats de manera humil per tots nosaltres. el que heu de fer és recolzar-nos i no empentar-nos cap al precipici...

un rocker indignat