L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 2 de juny del 2009

Aniversari feliç!!!! Quatre anys sense PAI

Aquest mes de juny el projecte de PAI Bancaixa celebra aniversari. Ara fa quatre anys que Bancaixa el presentava a l’ajuntament. Després vingué la constitució d’associacions en pro i en contra, les postures a favor del PP i PSOE, en contra del Bloc i EU, el referéndum “PAI, sí o no” en que es convertiren les passades eleccions municipals.
Han passat quatre anys i estem exactament on estàvem. No hem avançat un pam en el tema PAI per molt que el PP de Tavernes publique noticies en el sentit que la cosa marxa, va bé, que Bancaixa està molt interessada i que els pregunta pel tema quasi tots els dies, i per molt diguen que tenen un muntó d’empreses interessades en el parc tecnològic, això sí mai no han dit cap nom. I mentrestant, els parcs tecnològics al voltant de València buits.
Tot fum! ¡Mireu sino Bancaixa. No té prou feina en solucionar els problemes i ben grossos que té en el sector immobiliari on s'ha clavat, el Valencia CF inclós”. Vaja, com per clavar-se en més fregaos!!!!. No és ara el tema, però fins i tots hi ha rumors per Tavernes que ha abandonat el projecte PAI Vall de la Mar i ha traspassat els interessos d'una residencia de la tercera edat a empresaris locals per culpa d’aquest projecte.
El govern municipal ens recorda de tant en tant a la premsa la bondat del projecte i que tot el Departament d’Urbanisme està abocat a la tasca del projecte del PAI. I això és el que ens dol, que Urbanisme només treballe en un sentit quan pot ser una pèrdua total de temps. Una pèrdua d’esforços. Un empobriment total de Tavernes i del seu ajuntament.
I que la faena que es fa pro-PAI Bancaixa pot ser una pèrdua de temps no ho diguem nosaltres, ignorants components de La Cotorra, sino la mateixa Generalitat del PP, que anuncia canvis en la Llei Urbanistica Valenciana (LUV) per adaptar-la a la legislació europea i també incorporar normatives de la LLei del Sol estatal.
En resum: la Generalitat vol presentar el més tardar a agost una nova llei que deixarà en paper mullat l’actual, que està servint per a redactar el PAI Bancaixa. Si l’actual llei no valdrà res, tota la faena de redacció del PAI no servirá per res. I això en alguna reunió ja ho han dit fins i tot els tècnics municipals.
A més, no hem d’oblidar que LUV està denunciada davant el Tribunal de Justicia Europeu per incompliment directrius europees que afecten sobre tot a la figura de l’Agent Urbanitzador.
I mentre tant, el PP continua venent-nos el fum del PAI i té tots els sectors urbanistics previstos en el PGOU sense desenrotllar. Així ens va a Tavernes!!!.