L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 23 de maig del 2009

Te'n recordes? En maig del 2001 es va revisar el PAI Marenys 2A


Fa ara 8 anys que, el Govern Municipal del PP, donava llum verd a la revisió total del Pla Urbanístic “Marenys-2A” (Sector 17) de la platja i el feia compatible amb la nova zona de domini marítim-terrestre i servidumbre de protección.
La regidora d’Obres del govern municipal anunciava que, la revisió de “Marenys-2A”, feia compatible el desenrotllament urbanístic amb el domini públic. La gestió directa de l’ajuntament es substituia per un agent urbanitzador per tal de fer la gestió més rápida.
El PP informava a bombo i plateret que hi havia empreses disposades a executar la urbanització DE SEGUIDA i anunciava un projecte que construiria un hotel en primera línea, un passeig marítim i zona de mercat i actes culturals, a més d’aparcaments amb eixida al mar.
Han passat 8 anys. Dos legislatures. El projecte segueix paralitzat i no s’ha posat cap rajola en aquest sector de la platja.
I suma i segueix... però també igual de retard amb la resta de sectors de la platja i amb el PAI Bancaixa i Massalari.

5 comentaris:

Il.lús ha dit...

I les 53000 vivendes de l´IVVSA a Marjaletes? Jo crec que quan falten 3 mesos per a les eleccions municipals, tornarà a moure´s tot un poc.. per a després parar clar. Opi al poble!! Es riuran poc dels il.lusos como jo que els vàrem votar a les passades eleccions...

Anònim ha dit...

Home, no exageres....!!!!!
Només eren 1500, i la meitat de VPO.
Però van a fer-se. Això ho repeteix ara i adés la premsa oficial, provinciana y levantina.

Vicent ha dit...

Una més de les innumerables mentides del PP. A vore qui
és el guapo que es creu que anaven a fer 1500 vivendes en un poble que ha crescut 1.000 persones en 10anys, i si tenen la meitat de les de Vergeret buides i sense expectatives de venda.

Vitality ha dit...

Probablement la culpa de tot la tinga Moragues o Zapatero.

La Cotorra de la Vall ha dit...

El nostre amic Vitality s'està referint a Juan José Moragues, president de la Confederació Hidrogràfica del Xuquer.
No confrondre amb un conegut cambrer (q.e.d)de fa unes dècades del Restaurant Victor.