L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 11 de maig del 2009

Propietaris de vivendes VPO del Vergeret es queixen per les deficiències

Els propietaris están calents. I més perquè ningú fa cas de les queixes i per això han decidit donar a conéixer les deficiències de les vivendes de VPO del Vergeret.
La informació que ens han enviat parla que l’Institut Valencià de la Vivenda (IVVSA) no ha venut o adjudicat totes les vivendes i passa totalment de les demandes dels veïns que ja són propietaris. L'IVVSA no atén els escrits, no els fa cas i no es fa càrrec de les despeses de la Comunitat de Veïns que li correspon pagar per les vivendes buides. Els veïns plantegen demandar al IVVSA al jutjat com es fa amb qualsevol veï “malpagador”.
El veïnat es queixa de les males condicions en que els van lliurar les vivendes així com de qüestions relacionades amb el pagament de quotes i les hipoteques del banc. També ens han contat que l’aparcament de la finca no té prou espai per a tots els vehicles i que l’ascensor no té un bon funcionament
Els veïns ens han dit que no és or el que hi ha al voltant de la promoció de vivendes VPO, com han volgut fer creure els nostre governants.
Els cartells posats per tot arreu de la finca avisen als possibles compradors que s’informen bé del que realment passa en la finca i així res els vinga de nou.
Última hora: Dimarts dia 12
Al govern municipal del PP no li ha sentat gens bé la protesta dels veïns i el nostre alcalde sembla ser que no vol tindre aquests "canyarets" a Tavernes. Així que ha citat a la Junta de la Comunitat de Veïns Riu 9 per al pròxim dijous.
Allò que en cinc mesos no havien aconseguit sembla ser que pot tindre solució en poques dies després de la protesta.