L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 12 de maig del 2009

Més de 550.000 euros a pagar per factures del 2008

El ple del passat dilluns ha aprovat un reconeixement judicial de crèdit per valor superior als 550.000 per a factures del 2008.
Per dir-ho clar i en valencià: el pressupost d’enguany (que encara no s’ha aprovat) s’ha de fer càrrec i ha de pagar més de 550.000 euros de factures pendents del 2008. Ja és la tercera vegada que això passa enguany, encara que cal dir que els altres dos reconeixements judicials de crèdit no eren tan “grossos” com el del plenari de maig.
¿Mala gestió gestió del PP en els pressupostos municipals? No som qui per a dir-ho, però la cosa suma i segueix. Quan ja anem pels 18 milions d’euros de déficit.
I mentrestant, sense notícies del pressupost del 2009. Suposem que serà perquè encara no els quadren els números. A vore si amb un poc de sort, el mes que ve…

1 comentari:

Anònim ha dit...

I això quina importància te? Ens pugen els impostos més i en pau, que per a alguna cosa manen.