L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 28 de maig del 2009

Manolo Vidal defensa els 20 anys més de concessió a l'empresa del parquing


Pel seu interés reproduim les manifestacions del nostre alcalde, Manuel Vidal, a l’edició web de “La Veu de la Valldigna”. Els comentaris en negreta són nostres. La foto de "La Veu de la Valldigna"

Manolo Vidal ha indicat que “la pròrroga de la concessió de 40 a 60 anys no és ningun regal a cap empresa. És una mesura que ja es contemplava en el contracte que en el seu moment es va signar amb la gestora del pàrquing. Hem de diferenciar entre regalar i beneficiar. Des del govern del Partit Popular creiem que esta mesura beneficia l’empresa gestora, però especialment els usuaris que van adquirir una plaça i que veuran com s’allarga el seu ús. Així mateix, esta mesura també repercutirà positivament en els futurs veïns que vulguen adquirir una plaça”.

Ja ho sabeu: no es regala. Solament es beneficia a una empresa, però de fora, forastera, a la mateixa a qui el PP li va adjudicar el parking. A vore ara que s'inventen per a beneficiar a empreses locals, com Tabervall o Federico Giner, perquè la cosa està negra i ben bé que ho saps. Les empreses del poble ¿exigiran també beneficis semblants a l'ajuntament?
Ens quedem en el dubte de saber si l'empresa del parking repartiria beneficis amb Tavernes si el negoci els haguera anat bé. Segur que no.
I recordar-li que tots els veïns del poble no poden pagar 15.689 euros per una plaça d'aparcament (dates de Park Campanar), per tant tots no es beneficien. Per cert qui és beneficia de les places que té assignades l'ajuntament??

L’alcalde de Tavernes ha afegit que “el Bloc ens acusa de beneficiar una empresa. Pareix que encara no s’han adonat que hi ha una crisi que perjudica els treballadors i mina els empresaris xicotets i mitjans. Cal tindre els peus en terra i veure la realitat. És roín beneficiar les empreses? És roín beneficiar els veïns? Des del Partit Popular volem beneficiar les empreses perquè així beneficiem els nostres veïns, que tindran faena. Per això ens hem esforçat a maximitzar els plans que ens arriben i volem facilitar-los per a frenar la desocupació. La mesura presa en el pàrquing ha estat estudiada, valorada i estava prevista en el contracte firmat”.

Tot això molt bé. Però nosaltres, gent de La Cotorra, li repetim el que hem dit dalt. Esperem a vore les mesures per beneficiar les empreses locals i per beneficiar els veïns: el PP abaixarà l’IBI? Deixarem de pagar taxes i impostos en uns anys? Tindrem tots treball en FCC o en empreses de vigilància?
I estem interessats a saber com s’abaixa la desocupació quan les empreses del Pla Zapatgero designades a dit per el PP no van a contractar ni a 25 desocupats. I això no ho diu la gent de La Cotorra. Es informació de l’ajuntament.
3'1 milions del Pla Zapatero només donen a Tavernes per a una vintena de nous llocs de treball. Dividiu a vore quan ix cada nou lloc de treball.


Manolo Vidal ha afegit: “Des de l’Ajuntament instem la gestora del pàrquing a adoptar altres mesures per a reactivar l’ús de l’estacionament. Millores en els horaris, bonificacions, més publicitat i altres mesures van ser recomanades a l’empresa per a fer del pàrquing un verdader servei públic i rendible”.

No cal que inste a l'empresa, senyor alcalde. Això ho havia d'haver negociat com a condició "sine qua non" abans d'ampliar 20 anys més de propietat del terreny de tots els vallers. Per cert, ¿l'ajuntament que ha rebut a canvi dels 20 anys més? No ens diga que no res, que s'ha quedat igual, perquè estariem parlant de que hem fet un regal.
Senyor alcalde: clar i en valencià: A l’empresa li importa una bleda els horaris, bonificacions, el servei public i rendible i només vol fer caixa. Vendre les places i a rodar!

La màxima autoritat vallera assegura que “el pàrquing és un servei necessari i amb la posada en pràctica d’un paquet de mesures, com ara la de la pròrroga, serà cada vegada més accessible als veïns. No hem d’oblidar que Tavernes compta amb un pàrquing de grans dimensions emplaçat en ple centre de la ciutat. Moltes altres ciutats voldrien tindre esta infraestructura tan ben situada. A poc a poc, l’ús del pàrquing anirà creixent així que entren en marxa noves mesures que està estudiant l’empresa gestora”.

Això no s’ho creu ningú, però bé, que Santa Llúcia li conserve la vista.

7 comentaris:

Tabervallero ha dit...

Vinga va, si tan bons son eixos 20 anys més per a l'empresa i per als veïns, a vore si ens donen un lloc de treball al pàrquing, pq per ací ho tenim agre.

Anònim ha dit...

Les manifestacions de Vidal són una burla al poble. El beneficiari unic i directe es l'empresa i s'ha acabat. Els veïns de rebot i perquè no hi ha més remei.
Si com diu haveren pensat més amb els veins, hauria donat la concessió a 60 anys i no per a 40 i a millor preu.

Anònim ha dit...

Les dades de l'ajuntament indiquen que les empreses només tenien previst contractar 19 treballadors nous per a les obres del Pla Zapatero: 12 les empreses del pobles i 7 les de fora.
Quan es va donar la informació faltava una obra a adjudicar.
Crida l'atenció que l'empresa que més diners tenia adjudicades en obres aleshores, Felmarp, no n'havia de contractar cap.
Si dividim com diu la Cotorra resulta que el govern municipal de Tavernes, amb les obres del Pla Zapatero, pagarà més o menys, 150.000 euros (25 milions de pessetes) per cada nou lloc de treball.
Eixe és l'interés i eficacia del nostre govern municipal de cara als treballadors locals.

La Veu nº 134 ha dit...

CRÍTICA A LA VEU DE LA VALLDIGNA:

És una autèntica llàstima que un mitja tan nostre i tan volgut no tinga a bé informar de cap dels actes i esdeveniments ocorreguts o anunciats a Barx, Benifairó i Simat en el seu darrer número en paper...

Una llàstima també que la web del mitjà hi estiga mig abandonada i mancada d'actualitzacions si no diàries, al menys setmanals ...

I per últim, totalment denunciable que s'utilitze un mitja de comunicació com a púlpit evangelista o "jo que se" i de les artimanyes mediàtiques del més que qüestionat Govern local valler (ocupant ni més, ni menys la portada del nº 134) ...

Que hi ha darrere de tot això ? Qui hi ha darrere de tot això ?

Quin criteri editorial segueix La Veu ? Qui hi forma part de l'equip de redacció ? Qui a la fi i a la cap assumeix les responsabilitats que li pertoquen ????

ORA PRO "La Veu de la Valldigna"

Anònim ha dit...

molt fàcil, la revista (web ,etc) te un propietari i este fa el que vol amb la seua revista i informa del que vol, en cap cas es diu que es imparcial (que no independent) ni res paregut.

Anònim ha dit...

Bé, el finançament és la publicitat i això és molt "maleable" i "canviable". Sobre tot si des de les altures, en aquest cas no celestials sino les "altures" del poder local, s'apreten les rosques a les empreses que es publiciten quan se n'ix de l'ordre marcat.

Anònim ha dit...

A més a més, cal tindre en compte que si els de La Veu se'n passen un poc de la mida, de seguida els de Radio Valldigna publiquen la seua revista per llevar-los publicitants (o com es diga) als primers.