L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 29 de maig del 2009

La platja de La Goleta obté 8 "rupertes” consecutives.


L’any 2002, la platja de “La Goleta” perdia la seua “Bandera blava”. I a l’any 2009, un any més – i en van 8 – la segona platja de Tavernes es queda sense “Bandera Blava”. El distintiu mediambiental que testimonia la qualitat i neteja de les aigües no onejara un any més.
Des del 2002 els deures están per fer. “Un, dos, tres, repita otra vez” any rere any. I un any més carabassa, una nova Ruperta, ens han donat i no la “Bandera Blava”.
Sincerament, no ens alegrem. I demanem una major atenció i fer l'impossible per recuperar-la, encara que siga per cridar l’atenció positivament sobre el turisme, que amb el temps que corren i tal com està la platja....
Dues banderes blaves, com alguna vegada hem tingut, venien molt bé per a promoció. Una altra cosa és que se saberen aprofitar més enlla de la foto hissant-la al mastil.
Es pot aceptar un despiste i que fer un abocament d’aigües contaminades al mar o per falta de neteja (els temporals, etc) en una ocasió es perdera la bandera un any. Això és possible, però…. 8 anys seguits i consecutius? Quins mitjans s'han posat per girar la situació?
I no val a dir, com excusa, que la falta d’arena, perquè al sud de Gandia hi ha platges que perden l’arena i si que en tenen de Bandera Blava.
I és que si fora per la falta d’arena, no en podrien obtindre moltes platges de la Costa Brava, Balears o de la Costa Blanca d’Alacant. I en tenen. I tant com en tenen.