L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 13 de maig del 2009

Enhorabona

Enhorabona a la gent que està fent possible el projecte "Valldigna, som i serem". Acaba de complir tres anys. I ens fan molta enveja, quan pensem que La Cotorra en farà aviat un.
Felicitats a l'aniversari i enhorabona perquè s'haveu convertit en un referent de l'informació de la comarca, del país i, cal dir-ho ben fort, tot en la nostra llengua. Fruit de col.laboracions amb altres mitjans com VilaWeb, L'Avanç, ANNAnotícies, Llibertat.cat, InfoSafor, La Veu de la Valldigna s'haveu fet ressó de tot el que ha passat darrerament a les nostres comarques.
Com a complement d'aquesta tasca, junt a ValldignaDigital ofereixen informació puntual ValldignaCultura i el bulleti electrònic del FUCAT.
Més informació:
http://valldigna.bloc.cat/post/17498/255630
http://valldigna.bloc.cat/post/17498/256262