L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 7 de maig del 2009

Els llauradors es queixen del desastre de Séquia Mare


La Séquia Mare està que es mor! De falta d’aigua, per un costat i també de vergonya en vore com la regidoría d’agricultura passa olímpicament i no se’n preocupa gens.
Només cal anar-hi i vore com es troba: plena de vegetació i bruticia i sense gairebé aigua. Però no cal que us hi desplaceu. Les fotos que il·lustren aquest comentari parlen per elles mateixes encara que la qualitat no siga massa bona. (De totes maneres, gràcies, amic, per enviar-les). Ens conta el nostre amic que si no no hi ha bombeig d’aigua des del canal, no hi ha rec en condicions i etc i etc.
Nosaltres demanem un poc de paciencia! No oblideu que els nostres responsables agrícoles están molt enfeinats solucionant el problema del trip. Un trip que, segons han reconegut, s’ha duplicat i sembla ser que vol donar prou guerra les pròximes campanyes.
I afegim: La plaga va aparéixer fa quasi dos anys. Si aleshores hagueren posat solucions i reméis...! Però no: van esperar a que s’escampara per tot el terme.
I encara sort que fa uns mesos que han començat a menejar-se, això sí perquè els van traure els colors en el ple quan els van demostrar que no havien actuat en any i mig.