L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 15 de maig del 2009

El Vaca reserva mundial de la biosfera


El llit del Riu Vaca podría ser declarat en breu "reserva mundial de la biosfera" després que els organismes adients han comprovat de manera fefaent la gran selva que ha crescat al voltant del riu.
La selva ha arribat a un punt que Tavernes ja no es veu, tapada per complet pels canyars, però potser la cosa vinga bé als esportites i caminants perquè sempre és millor fer exercici amb la visió de la natura i de la verda vegetació que amb la rajola i el ciment pegant-te als ulls.

També els mitjans oficials anuncien que el responsables municipals actuaran sobre les persones que venen embrutant el riu Vaca llançant-hi animals morts, enderrocs, fems i altres coses, com tanques metàl·liques i també contra les que tiren fem dins del “Muro”.
La Cotorra en llegir-ho ha fet bots d’alegria perquè ja se n’havia fet moltes vegades ressó sense que ningú li ferà cas, però de seguida ha canviat d'expressió i ha dit: “No sé, no sé…”.
I ens ha explicat que els mitjans oficials parlen de “vamos a intensificar”, “vamos a retirar”, “mantendremos el control”, i ens ha dit: “Tot en futur. I a Tavernes quan es parla en futur ja sabeu què vol dir: no res. O sino, que li ho pregunten a la circumval·lació, el Parc del Cantalot, el PAI, els sectors de la platja o els mateixos pressupostos del 2009”.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els dos diaris comarcals desinformen i nomes estan al servici del PP. Son uns venuts. Temes del ple, i que no li interessen al PP, com les factures del 2008 o el parking ni un comentari.
Tema estrella publicat: que tres associacions no han justificat la subvenció. Patètic.

Anònim ha dit...

Voy al Clot a pasear todas las tardes y hoy todavia no habian limpiado el rio.En el agua estan las vallas y por la orilla la basura igual que hace tiempo.
Menos propaganda en los periódicos y más realidades. El concejal que primero limpie y luego pongase la medalla, pero ha hecho al reves.

Palometa ha dit...

Tal volta no siguen els mitjans. És cert que 'Las Provincias' si que ha sigut sempre 'la veu del PP' però Levante sempre s'ha destacat per anar contra la gestió tant de Zaplana com de Camps i de fet hui en dia està clavant prou llenya en el procés que es segueix contra el tio 'Paco'.
Jo crec que el problema són els 'periodistes' que cobrixen la informació a Tavernes. Sempre van rondant els polítics fent-los prou la pilota.