L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 27 de maig del 2009

De rumors i ERE's

Els rumors s’escampen pel poble i els rumors d'ERE’s són el pa nostre de cada dia. Nosaltres només demanem: Senyor, no ens en dones més el dia d’avui, que ja anem sobrats, d’eixe color.

I anem als rumors: corre pel poble que empreses locals (una, dues, tres, quatre...) poden vore’s afectades per ERE’s. Tant de bo, no siga així perquè estarien parlant sobre centenars de treballadors.
Els rumors parlen que responsables municipals i d’algunes de les empreses "rumorejades" anaren a la Conselleria d’Educació a vore la possibilitat d’aconseguir alguna comanda i se’n vingueren, citem textualment el que diuen els rumors per Tavernes “amb una mà davant i una altra darrere”.
I els rumors parlen que a Andalusia tenen clar a qui dedicar els diners i la Junta està adjudicant les comandes de mobiliari escolar a les empreses andaluses del sector a pesar que tenen preus superiors als valencians i menys qualitat.
A València els diners se'n van a Formules 1, Copes Ameriques i empreses Oranges.
I els rumors es mostren preocupats per la platja, quan encara no ha vingut l'estiu. I de què parlen? Del turisme... que a Tavernes fa uns anys que esta en la UCI i sembla ser que no hi hi manera de fer que reviscole.

Però els rumors són només això: rumors. I no cal fer-los massa cas. Són fruita del temps i de la mala situació económica. Una situació que a Tavernes, la portem més dolenta encara: sense agricultura ni magatzems; sense noves indústries des de fa una década; sense polígons industrials nous, etc.
Ací ho apostaren tot a la rájola. Tot ho hem jugat a una carta: Tot a la rajola!!! I l’aposta ha eixit perdedora! Sense sectors urbanistics i sense PAIs.... I la mala jugada afecta, fins i tot, l’economia municipal: sense ingresos per taxes de construcció, etc.
Mentre tant… rumors, rumors i rumors. I comentaris, comentaris i comentaris, que la gent del poble ha trobat una bona font a les obres del Pla Zapatero (les obres del Pla Camps, al pas que van, segurament no donaran per a molt). Tot hi arribarà.

3 comentaris:

Sauret ha dit...

L'alcalde i els empresaris de Tabervall i Federico Giner (no sé pq no es diuen els noms, així la informació es queda a miges), hagueren tret més trellat si li hagueren regalat un trage a Font de Mora.

Manolo Vidal anava a fer al poble ric amb el PAI, i a la marxa que anem, quan acabe la legislatura potser tinga la tasa d'atur més alta de l'història recent del poble.

Anònim ha dit...

Algunes de les obres del plà Zapatero, li vindran bé al poble, però hi hà altres que han sigut ganes per part de l'ajuntament de tirar els diners. Amb tantes coses que fan falta fer-se en el poble, i s'han gastat els diners en algunes que no feien ni punyetera falta.

Anònim ha dit...

Pues un atre rumor diu que la proxima sera Alpesa.