L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 17 d’abril del 2009

Si tot fóra diferent...

Però no. No és diferent. I després del periode que tinguerem a l'estiu amb la brutícia del llac de La Goleta i la mort de la colònia d'anecs, tot segueix igual.
Ha vingut i ha passat la Pasqua, ens han visitat els nostres turistes "pasqüeros" i tots han pogut comprovar com la brutícia continua regnant en el llac, com les escales continuen igual de trencades, com l'aigua a pesar de les pluges continua tèrbola i verda i com l'ajuntament no ha tingut temps ni de plantar el cartell que, suposem, tombaria el vent fa uns mesos. Ho podeu vore a les fotos.
Ara ens arriba la Pasqua de Sant Vicent, tan valenciana ella i, com no, continuarem apreciant el desastre que hi ha quan a neteja i conservació de la que podria ser una de les millors zones de la costa de la comarca.
I després donaran la culpa a les tortugues!


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens tenies preocupats tant de temps sense saber res. Segueix aixi apretant a estos que es creuen que poden fer el que vullguen.Fes-los baixar del nuvol que viuen.

Anònim ha dit...

Es molt vergonyos el que fa el govern Municipal del P.P. en el poble. El poble esta abandonat en tots els aspectes, es que no fan res per arreglar- ho i segur que despres te la culpa la oposició o el Govern Central. El que tenen que fer els Regidors es treballar par al poble i que tinguen tots els llocs del poble controlats per a vore el que hi ha be i el que esta mal. No tenen que acabar ninguna obra, sols les del Pla Zapatero. I per que els diners no els te que pagar ni conselleries, ni Diputacions ni generalitat

paco ha dit...

apart de tot això, podrieu pegar una miradeta a quines empreses s'han adjudicat les obres del pla zapatero... està clar! totes afines al règim del pp. Diners, diners i negocis per als de sempre i el poble mires per on el mires està igual que fa 16 anys... Quatre obres s'han fet, i damunt son totes de quan bononad estava de regidor d'obres... la risa!

Anònim ha dit...

Pense igual, en prou anys no sa fet res i tot lo que sa fet o sa escomençat (la Casa de la Cultura, el braç Treballaor, la carretera a la platja i l'institut que li varen paralitzar) de temps de Miquel Bononad.

vitero ha dit...

com va dir fabra una estomago agrait es un voto segur. eixa es la norma del pp a tot arreu del pais. sino que pregunten als eventuals del ajuntament a vore com els tenem coibits