L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 3 d’abril del 2009

Repetirem en el Braç Treballador la història de l'institut?

L’adjudicació de les obres del Braç Treballador a Jarquil Andalucía S. A. de Almeria ha alçat comentaris de tots tipus. Que si l’empresa és d’ací… que si no és valenciana… També hi ha qui diu que més que l’adjudicatària, el que cal és saber quina empresa local se’n du la subcontracta.
I altra gent, coneixedora del sector, afirma que la baixa de vora 63.000 euros (més del 14% ) en l’adjudicació és una “baixa temerària”. I per a més abundament, sura pels comentaris la suspensió de les obres de l’institut.
Bé, són opinions que arrepleguem i que, suposem, no coincideix amb la del nostre govern municipal o de l’acaldia que l’ha adjudicada directamente l’obra en ser considerada una obra menor.
I mentrestant, quedem a l’espera de l’adjudicació de les obres del Pla Zapatero. També s’adjudicaran directament per l’alcaldia, sense passar pel plenari. A vore si son empreses del poble, quines són… Unes poques adjudicacions ja s’han publicat en premsa i les altres pensem no tardaran massa en saber-se, perquè els terminis corren i al cap d’any han d’estar acabades…
I un consell: millor será que no fem cas de comentaris ni altres rumors. Ja se sap: sempre es diuen coses, però el nostre alcalde ja va dir en el ple i així ho va arreplegar la premsa que no cal fer cas ni dels rumors ni dels comentaris de carrer. Encara que al nostre poble, no sabem perquè, els rumors sempre solen cumplir-se.