L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 29 d’abril del 2009

Més sobre el Pla Zapatero

El govern municipal del PP ha adjudicat la darrer obra que quedava del Pla Zapatero: Parc urbà accesible en "Canal-Goleta".
L'obra s'ha adjudicat a l'empresa vallera "Grau Pascual" i, segons hem sabut, es van presentar propostes de varies empreses per fer l'obra. L'escollida ha estat "Grau Pascual" que obtenia més de 90 punts (les altres dues següents un poc més de 60) i a més presentava una serie de millores sobre el projecte i abaixava el pressupost inicial.
I aci és on ve la cosa estranya perquè el PP havia adjudicat primer l'obra a una altra empresa de Tavernes, la qual després d'estudiar el projecte va renunciar perquè considerava estava mal valorat, per davall del preu real, i executar-lo representava pèrdues a l'empresa.
Però no, ara va i resulta que l'adjudicataria final, segons ens diuen, l'executarà fins i tot.... amb mensys diners dels previstos i amb millores!!!
Com si fos el miracle del pa i dels peixos en versió construcció. Potser els suggeriment d'abaixar el preu de les hores dels treballadors s'haja seguit o potser que... bé, la bona raó es que l'adjudicataria suma una més a la que ja tenia adjudicada de 200.000 euros.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Això està clar, les obres estan ja assignades abans d'eixir a concurs. Això passa en qualsevol poble i mane qui mane, i no només a Tavernes. No deuria ser així pero en fí. L'altra opció es que les empreses a les quals no les han adjudicat les obres, i que no son amiguetes dels qui manen, demanen una explicació per escrit per tal de reclamar davant els organismes apropiats.

Salutacions

Anònim ha dit...

Sense voler valorar els comentaris de La Cotorra ja que sempre van en contra del PP i jo sóc pepero; vull dir-li a la Cotorra que està equivocada, com es normal per a fonamentar la critica a la gestió del PP.

En el Perfil del contractant de la web de l'Ajuntament apareix el decret d'adjudicació definitiva del contracte de l’obra parc urbà accessible Canal Goleta (http://www.tavernes.org/descarregar.php?doc=data/campanyes_lic/AD Parque Urbano Accesible.pdf) i en ell apareixen les empreses que s'han presentat, tretze si no he comptat malament, i la puntuació obtinguda per cada una d'elles.

Jo no sé si els numeros ixen o no però s'han presentat moltes empreses i crec que l'única de Tavernes era Grau Pascual que, a més és la que se l'adjudicat, cosa de la ens hem d'alegrar els valleros … Cotorra inclosa.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sense valorar els comentaris del nostre amic anònim, dir-li que no anem en contra del PP. El que passa és que diem el que altres mitjans amics del PP no diuen, i als peperos us dóna la impressió de que anem contra el PP. Res més cert. Questió d'apreciació.

I no són tretze empreses, són divuit les que es varen presentar, però només apareixen al document i es va donar informació de les tretze primeres. Nosaltres ho reduïrem a tres.

Per cert, la informació que tenim és que el document que comentes es va penjar al web municipal després de la nostra noticia. ¿Què es vol justificar?

Ens alegrem de que empreses del poble treballen en el poble, però ens disgusta que no passe com a Oliva que són el 100%. Ací hi ha moltes de fora treballant i les del poble.... són les de sempre.

I quan a què els diners ixen o no ixen.... ¿què vol vosté que li diguem nosaltres?
Les bases de contractació i de valoració-puntuació són subjectives. Ja m'enten: qui les fa prioritza el que vol, o bé l'empresa fa baixes per altres motius..

Però repetim: és molt estrany que una empresa del poble, estudie, prenga mides, etc. del projecte i el valore i diga que no li ixen els números de cap manera, a no ser que abaixe la qualitat del producte a usar: fanals, jocs, empissat, etc. En conseqüencia, renuncia. I una altra la fa per menys diners???.

Projecte inicialment valorat en 314.000 euros (sense Iva) i adjudicat a Grau Pascual per 267.000 euros (sense iva).
47.000 euros (sense Iva) de baixa.
Traieu conclusions vosaltres mateixos.

Anònim ha dit...

Que els 47.000 euros més IVA els traura d'alguna atra adjudicació a l'alça.
Va Cotorra,que ho pareguem, peró no som bovos. I sabem com funciona l'ajuntament amb el PP. Lo que tu dius: sempre son els mateixos qui fan les coses.

Anònim ha dit...

El article está molt be, hara yo en pregunte, ¿hau pogut averiguar a quíns técnics se han adjudicat el proyecytes per a fer les obres del PLAN ZAPATERO y ha cuant ascendiçen el honoraris?.Seria molt intereseant averiguaro.