L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 28 d’abril del 2009

Les obres del Pla Camps a Tavernes

El Ple de l’Ajuntament va aprovar ahir les obres que es van a executar dins del denominat “Pla Camps”. Aquestes obres, al contrari del Pla Zapatero que s’acabaran enguany per obligació, es desenvoluparan fins el 2011 i es desconeix quan es rebran els diners i quina quantitat per anys. La Generalitat, segons els diners que tinga i dispose, els enviarà als municipis. Esperem que ho acomplesca i que la situació ecònomica de la Generalitat Valenciana, que és una de les més endeutades de l’Estat, no siga un fre perquè tot quede en promeses.
A destacar la reurbanització de l’Avinguda de la Marina a la platja i el nou col·lector. Es diu que començaran per la part de la Puerta del Sol cap al final, i arribaran les obres fins on puguen, segons l’ajuntament tinga diners. Això de fer poc a poc i segons la dotació econòmica és perquè l’ICO no ha donat el préstec que el PP havia demanat, sobre els 6 milions d’euros, per a les obres. No sabem si perquè les arques de l’ICO estan també a zero o perquè el nostre ajuntament està més pobre que una rata i soprepassa el nivell amb els 18 milions de deute. I no es fien els torne.
Les obres diuen que començaran després de l’estiu. Es farà per trams i no se sap quan duraran, però pot ser anys en fer-se a poc a poc, segons la dotació ecònomica. I això ens recorda l'acabament de la Casa de la Cultura que es feia segons la dotació de cada any de Diputació. Total han estat set o huit anys. Esperem, confiem i desitgem que no passe igual.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt interessant la informació.
On va a fer-se en centre educatiu i l'escola infantil?
Se sap com va a gestionar-se?

La Cotorra de la Vall ha dit...

El que sabem és que hi ha prevista la compra d’un solar de 1242 metres al carrer Pujada Verge dels Desamparats (Prop dels antics recreatius que deiem de Marti i perpendicular a Victor Calatayud), on es construiria una nova guarderia més un gran aulari per diverses utilitats.
Ens comenten que seria la construcció de 5 aules per l’escola infantil, amb una totalitat de 100 places i 8 aules de 25 alumnes per cadascuna per ubicar la nova Escola d’Adults i possibles 2aules per l’Escola de Ceràmica i Pintura.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies
Crec que és una bona proposta i que, segons he llegit en premsa, es va aprovar per unanimitat en el ple.