L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 4 d’abril del 2009

El Pla Zapatero o manipula, que alguna cosa quedarà


La primera obra del Pla Zapatero ha començat. Es tracta del “Derribo del antiguo depósito de agua potable en la Playa de Tavernes de la Valldigna” una obra que executa l'empresa “Canalizaciones y Derribos Safor SL” per un valor, com es va informar en la premsa, de 19.000 euros.
Les obres han estat qualificades pel govern municipal del PP com a l’inici del sector 6 (Serà posible???) i com no, el PP ha callat en la premsa i no ha dit que és una obra del Pla Zapatero.
Bé comença la cosa: la primera obra del Pla Zapatero és executada per una empresa que no es de Tavernes. I caldrà vore quants desocupats del poble hi ha treballant, encara que ja ens ho imaginem: Zero de Zapatero.
I ens sorgeix la pregunta de si l’ajuntament té l’obligació d’enderrocar el diposit, o és un treball a fer per l’Agent Urbanitzador dins les obres futures del Sector 6.