L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 6 de març del 2009

Pla Zapatero o desastre Pla Zapatero?

Al final tindrem obres del Pla Zapatero o tindrem un desastre al voltant de les obres del Pla Zapatero?

Ens conten que no están massa contents alguns contructors del poble per les obres que els han assignat del Pla Zapatero. Hem sabut que el preu final marcat per fer algunes obres, o siga el que les empreses cobraran, está molt per davall del preu real del que costaria fer l’obra amb les qualitats, elements, etc que contemplen els projecte redactats. Ens han contat alguns casos en que quasi la meitat.

I després dels estudis sobre la viabilitat de treballar per eixe preu, algunes empreses potser renunciaran perquè diuen que no es pla de treballar i damunt perdre diners. O bé, sempre quedaría el recurs, han comentat, d’abaixar la qualitats de fanals, jocs infantil, elements de construcció, fer paviment de porland i no amb rajoles, etc cosa que alguna empresa amb trellat sembla no estar disposada a fer.

Les obres del Pla Zapatero són d’assignació o adjudicació directa del govern municipal del PP. Els responsables del govern municipals, en les reunions de grupets menuts que han tingut amb les empreses locals, sembla ser que van suggerir la possibilitat d’estudiar a la baixa els preus de les hores de treball perquè reduiren costos.

Hi ha empresaris que, a pesar de que no cobraran el que realment els costarà a ells fer l’obra, sembla ser sí acceptaran. Com deia la cançó “Amigos para siempre”.

I és que tot apunta a què amb unes 25 obres ben fetes de les aprovades dins del Pla Zapatero, i no les 37 finals, era suficients en base els diners que li corresponen a Tavernes. “Sempre trobarem algun que les vulga fer" potser és el que han pensat els nostres governants municipals. I és que com deia la cançó hi ha "Amigos para siempre".