L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 23 de març del 2009

Per què està aturat l'institut nou?

Les obres de l’institut estan aturades. I l’alcalde, diu la premsa oficial, no sap perquè. La paralització després de més de 10 anys d’espera se suma al desficaci que ja podem nomenar “cas institut” protagonitzat pel PP. Un cas iniciat el 1999 quan van paralitzar el projecte amb l’excusa d’obtindre els terrenys del pla urbanístic de la zona i no pagar-los uns quants anys abans. L’institut havia de funcionar en el 2002 i tenia els diners de Conselleria consignats als pressupostos de la Generalitat.
I aquest anys de retard: ¿Quant ens ha costat en déficit de qualitat educativa a la Valldigna? ¿Quan ens costa la falta de qualitat de serveis educatius i la falta d’instal·lacions adequades en els instituts? ¿Com es valora i quant val tindre els xiquets de primer cicle d’ESO a les escoles contra la llei? ¿Quant costa el lloguer dels barracons de l’Alfàndec?
Ara l’alcalde afirma en la premsa que l’educació publica de Tavernes necessita i molt l‘institut. I ho diu ara, 10 anys després, quan ha tingut i té l’educació publica abandonada i a la cua de la comunitat.
A “La Cotorra” li ha sorprés que el senyor alcalde, segons diu la premsa oficial, desconega el perquè s’han paralitzat les obres. I ens ha sorpres perquè es diu per l’ajuntament que hi té una xarxa que li ho controla tot. Ara va i resulta que no, que tots els comentaris que parlen que Tavernes està sota un “Gran Hermano” no tenen base i fonament, i són això: parladuries.
Per tant, tampoc cal fer cas dels comentaris que diuen que Tavernes no té l’institut perquè a l’any 1999 la majoria dels seus fills no estaven en edat d’anar-hi a més de preferir altres opcions educatives.
Ara vindran les explicacions i més propaganda de que ho arregla tot, això si en la premsa oficial, però no explicarà la falta de solucions i d’eficàcia del seu partit en l’obra quan portem 10 anys de majoria absoluta i de completa sintonia amb les institucions valencianes. Encara que això no li ha servit a Tavernes per a res, només per tindre una bonica línea d’alta tensió enmig del terme.