L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 de febrer del 2009

Visca la Fallera Major!!

Tavernes ja té Fallera Major a tots els efectes. Cal felicitar al president de la J.L.F., Javi Fons, perquè ha fet una molt bona faena i tots els esforços han tingut èxit. Sylvie va ser proclamada dissabte Fallera Major de Tavernes, el diumenge va ser “la crida” i la primera mascletà. Tot ben bonic. Felicitats i enhorabona als dos i a la JLF!!!
El segon edifici de la Casa de la Cultura va acollir després de la mascletà el dinar de germanor on va hi hauré una nodrida presència del consistori de Tavernes. Bon rotllo pel que ens conten alguns fallers i falleres presents.
El dinar celebrat en aquest edifici ens fa pensar que ja està totalment acabat i recepcionat per l’ajuntament, que ja ha passat totes les inspeccions que calen a un edifici públic (bombers, seguretat, higiene…) i per tant LA TANT ANUNCIADA I SEMPRE AJORNADA INAUGURACIÓ SEMBLA SER QUE TINDRA LLOC EL PRÒXIM DIA 23 D’ABRIL. Així en majúscula, que la cosa s’ho mereix!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

primer que se'n recorden de obrir les portes a l'hora que el divendres passat vaig anar a la fira de l'estudiant (una fira molt anunciada i promocionada per altra part) i estaven totes les portes tancades (se suposa que obrien a les 15 hores i jo i vaig anar cap a les 16 hores)

La Cotorra de la Vall ha dit...

Quina fira de l'estudiant? No tenim ni idea que s'haja celebrat tal cosa.

Anònim ha dit...

si si a la casa de la cultura del 18 al 20 de febrer (es veu que no sabia nigun amb els qui he parlat aixo diu molt del poble...
però la culpa es del poble de no informa-se jajajaj
(fora gràcietes a l'entrada del poble hi havia un cartell penjat just despres de passar el carrer pintor sorolla i a l'ajuntament hi havia tripitcs).

Mari ha dit...

Que guai!!!! La biblioteca reconvertida en menjador!!! Podrem fer tots el mateix i anar-hi a dinar quan ens pertoque el torn???
Vaig al·lucinar quan vaig passar per la porta el dia de l'acte i vaig veure el nou mejador-biblioteca municipal ple de fallerets i falleretes i altres especímens omplint el budell!
Ai senyor, senyor! Tot ens queda bé!!!