L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 de febrer del 2009

Un conte de la piscina

Això diu que era una màquina excavadora que estava traent terra i preparant un gran forat per fer els fonaments d’una piscina quan va pillar la capa d’aigua freàtica. Això no era res estrany perquè ben aprop corria un riu i el mateix ja havia passat quan van fer uns edificis aprop.
L’eixida d’aigua desfeia totes les previsions i anava a obligar als treballadors a foradar més avall per formigonar i per tant, s’anaven a gastar més diners. I es va dubtar si parar l’obra o continuar perquè es van adonar que no hi havia despeses extres contemplades.
Com que no van poder reunir-se amb qui podia donar la solució, el cap d’obra es va fer endavant i va decidir, com que s’havien de fer les coses bé, va tirar endavant, més fons pr formigonar, i també va posar els mitjans per traure l’aigua.
Al cap d’uns dies, quan per fi la reunió amb el representant de qui va encarregar la piscina es va poder celebrar, es va plantejar qui anava a pagar el sobrecost. Va i resulta que la cosa no estava massa clara i com que ningú no es volia fer avant i pagar-ho, l’empresa va decidir parar les obres i els camions de l'empresa subcontractada, els que s’emportaven la terra que treia l’excavadora, se’n van anar a treballar a l’AVE.
I conte contat, ja s'ha acabat (el conte, volem dir, que no la piscina).

AVUI DIMECRES 25 S'ESTAVA TREBALLANT DE NOU....

.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt fort que paralitzen la piscina per no pensar en naixements d'aigua despres de lo que passa al Passeig de Colon o en les finques de Vergeret.

Anònim ha dit...

això estava tot previst home ja voràs com la cosa s'allarga fins un messos abans de les eleccions.