L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 24 de febrer del 2009

¿Tindrem macrodepuradora?


El conseller d'Obres Publiques visita demà dimecres Tavernes per signar el conveni de col·laboració amb l'ajuntament i, si no passa res, construir una nova depuradora que substituesca les que ara hi ha.
Una noticia que confirma que la inversió feta fa 9 anys amb la nova depuradora del poble i amb l'ampliació de "Les Basses" seran diners tirats al fem.
La depuradora de Tavernes inaugurada l’any 2000 va costar 255 milions de pessetes. Una depuradora que, cal recordar-ho, ja es va construir insuficient i menuda i que per pal·liar les deficiències van construir un col·lector que la unia a la de la platja. Més de 3.000 metres de tubs entre les dues depuradores i mig terme obert per enterrar-los.
La firma no sabem si es fa amb els problemes del lloc d'emplaçament solucionat. S'havia pensat prop de l’estació, però és terra de PAI. ¡Quantes patades, temps i diners perduts per no programar i fer les coses bé des del primer moment!
Ah, la foto i el plànol del col·lector són de la depuradora del 2000. No os confoneu, que de la que es firma demà sabem poc. Per ara...