L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 8 de febrer del 2009

La GRAN NOTÍCIA

Els diaris comarcals ens conten a bombo i plateret la “GRAN NOTíCIA” de l’inici de l’expedient de la reforma de l’IES “Jaume II el Just”. I encara que algú no s’ho crega, a La Cotorra ens alegra, i més ens alegrarem si tot el que diuen s’acompleix.
Per cert, una “GRAN NOTICIA”, però millor que no s’haguera produït. I si s’ha produït és perquè el nostre govern municipal i la Conselleria no han fet el que calia i quan calia: tindre acabada la reforma després d’anys de mancances i coneixent, com coneixien i tots coneixem, que fa molts anys que el centre no està en condicions.
La “GRAN NOTICIA”, la digna de figurar en primera pàgina, era informar que la Conselleria a instancies del govern municipal del PP millorava, reparava i condicionava el centre sense necessitat de protestes, manifestacions (com la de la foto) i articles en la premsa per denunciar l’estat d’abandó del centre. Per tant, el que ha sigut retard i falta de solucions durant anys que els diaris no ens el venguen ara transformat com a “GRAN NOTÍCIA”.
El nostre regidor d’Educació també ens diu que ell s’avança i comença les gestions abans que s’acabe l’altre institut. Això és la cosa més normal o ¿és que anava a esperar-se sense fer res després de l’amenaça de més “manis” i protestes d’alumnes? Home, també està bé que s’espavile. Siguem seriosos: al cap i a la fi suposem que cobrar vora 2000 euros al mes serà per a previndre i avançar-se a les necessitats del poble.

Però... Atenció! Anem a pams. Perquè “GRAN NOTÍCIA” com aquesta n’hem tingut moltes la darrer dècada. Només recordar:
Any 1997: Comença l’acabament de la Casa de la Cultura. Encara no s’ha acabat
Any 1998: Compra del Braç Treballador. Ningú sap quan començaran les obres
Any 1998: Anunci de la urbanització “Playa Naranjos”. Ni se sabe.
Any 1998: Anunci regeneració definitiva de la platja “La Goleta”. Ni se sabe.
Any 2002: Anunci de les obres de Marenys 2A. Hotel, Passeig Marítim i tutti quanti. Ningú sap res de quan començaran
Any 2004: Més de 500 vivendes VPO “Marjaletes Fontetes”. Vorem si faran alguna cosa.
Any 2005: Parc del Cantalot. Esperem que un dia d’aquests comencen.
Any 2002, 2003, 2004... Ronda de circumval•lació... de circum.. què???
Any 2004, 2005, 2006... Residència de la tercera edat. Adéu, adéu, terrenys!!
Any 2004, 2005, 2006... PAI, PAI, PAI... ¡Quin vent que fa!
Any 2004, 2005, 2006... Comencen els sectors de la platja.... ¿Encara no?
Any 2004, 2005, 2006... La piscina.
Any 2006: Anuncien el Centre d’Educació Especial. Per ara, res de res. Paraules.

Ja ho veieu. Esperem i estem cansats d’esperar les GRANS NOTÍCIES. Nosaltres, per si de cas, anem a posar ciris al Santíssim Crist de la Sang perquè no es repetesca ara la història.