L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 17 de febrer del 2009

Benifairó demana pertanyer al registre de Tavernes

Benifairó ha sol·licitat al Ministeri de Justícia i a la Generalitat Valenciana que li canvie l'assignació del Registre de la Propietat d'Alzira i siga adscrit al Registre de la Propietat de Tavernes.
L’ajuntament argumenta que Benifairó i Tavernes pertanyen al mateix partit judicial (Sueca), i també que Tavernes està a sis quilòmetres de Benifairó mentre Alzira està a vint quilòmetres i en un altre partit judicial.
L’ajuntament de Benifairó va aprovar la sol·licitud en el ple passat en base a l’interés general i per acostar el servei registral al ciutadà.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em sembla perfecte...però, el que caldria fer és anar demanant..que ja és hora!, un partit judicial propi per tot La Valldigna.....si volem ser allò que sembla que volem ser, cal moure el cul en tots els àmbits.