L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 14 de gener del 2009

SOM ELS MILLORS... EN DESOCUPACIÓ

L’any 2008 Tavernes va augmentar l’index de desocupació en un 50’7 %. Les dades no són de La Cotorra sinó del SERVEF. El desembre del 2007 hi havia 676 desocupats oficials i han passat a ser, un any després, de 1019. Repetim: el 50,7% d’augment.
Una xifra preocupant, però no podia ser altra en un poble on la platja, la seua promoció i els serveis per culpa de Zapatero està abandonada, encara que des del 1995 a Tavernes governa un partit que no és el de Zapatero.
Un poble on cada dia, per culpa de Zapatero, hi ha menys indústria, encara que des de fa 13 anys el govern municipal (que no és del partit de Zapatero) no s’ha preocupat dels polígons industrials.
Un poble on els nous sectors urbanístics de la platja per culpa de Zapatero dormen en el calaix de l’oblit a l'ajuntament perquè el govern municipal (que no és del partit de Zapatero) no n’ha iniciat cap.
Un poble on per culpa de Zapatero les inversions de la Generalitat (que no és del partit de Zapatero sino del mateix partit del govern municipal) brillen per l’absència de fa anys.
Un poble on per culpa de Zapatero cada dia que passa el sector agrícola està pitjor però la Generalitat (amb totes les competències i del mateix partit que el govern municipal) no ha posat mai cap mesura afavoridora del nostre camp.
A finals de desembre del 2008 hi havia 598 desocupats en el sector serveis, 173 en el sector de la construcció; 162 en la indústria i 39 en l’agricultura. Aquesta darrer xifra no ens ha d’estranyar perquè és massa sabut que llauradors, allò que es diu llauradors a temps total... ¿en queden dos-cents a Tavernes?