L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 4 de desembre del 2008

On venen lampares de miner, barates?


La pregunta se la feien fa uns dies els sacrificats esportistes que han d’entrenar al Camp del Vergeret en comprovar com cada dia que passa són més els focus fundits i hi ha menys llum per entrenar.
Això va fer que alguns, en pla de conya marinera, insinuara de comprar làmpares “tipus miner” i posar-se-les al cap per enllumenar on xafen, que les lessions no van barates.
La cosa no tindria importancia si la mancança anara de pocs dies, però a La Cotorra li contaven que fa mesos que la cosa està així, que están cansants d’avisar al regidor d’esports perquè els reparen, però res de res. Sembla ser que la crisi de la hisenda municipal…. Ui, perdó! havíem oblidat que no hi ha crisi, que el govern municipal està fart de repetir-nos que de crisi municipal res i que els compters están tots clars… i suposem que en net també!
Ah, les pistes del Camp de Futbol pateixen també del mateix mal de falta d’il·luminació, entre altres mals, però això no té importància : els escolars no voten i quan ho facen ja ho hauran oblidat!