L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 2 de desembre del 2008

La crisi ofega també el Festivern

No ha pogut ser. Després de dos mesos de converses amb l’organització i els grups participants per buscar finançament, no s’ha pogut assolir l’objectiu i Benifairó no acollirà enguany el Festivern.
Una llàstima perquè la joventut de la Valldigna va tindre l’any passat una alternativa novedosa pel Cap d’Any. Va ser tot un èxit, a més de la demostració que es pot viure i tindre la festa amb pau EN VALENCIÀ i amb els millors grups en la nostra llengua. Un exemple per a altres municipis.
Els que sí estaran contents – encara que no ho diran- són els dos grups municipals de Benifairó posicionats en contra del Festivern, com ja feren l'any passat, i que fa uns mesos ja van donar a conéixer a l’alcalde que no votarien a favor quan es presentarà al ple. I els vots dels dos partits són majoria a l'ajuntament de Benifairó.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

una verdadera llàstima, va ser d'any ideal es veu que a valència si no ets un discotequero que treballa desde els setze no eres un bon fill ni una bona persona ets un "perdut" i vas an "gentola vagarina".

Anònim ha dit...

I més llàstima perquè ens hem quedat amb les ganes de saber si el PSOE votava en contra com li va dir a l'alcalde.