L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 4 de desembre del 2008

El record Guinness o fer i desfer, faena de matalafer

Tavernes hauria de presentar per a homologació en el Guinness les contínues i repetides obres que s'executen a l’encreuament del Passeig Lepant i el Carrer Ombria. Encara que millor seria presentar-se al record de falta de previsió i planificació de futurs serveis o infraestructures.
La gent ha perdut el compter de les voltes que últimament les voreres i els carrers han siguts alçats per posar més canonades i tubs de serveis. Primer per millorar el clavegueram, després per travessar el carrer de conduccions, després el cablejat d’Ono, després les conduccions electriques cap al Vergeret, més tard noves conduccions dels transformadors de l’Avinguda de Malta, obertura de voreres per reparar el clavegueram de la finca de Correus, després obrir de nou i fer rases per l’aigua de les noves finques de la carretera, i de seguida noves rases per canonades d’Iberdrola cap a Mercadona i ara nova abertura de rases i voreres sembla ser que per a noves conduccions cap a les finques noves de la carretera. I no sabem si ens n’haven deixat alguna.
I tot això en quatre o cinc anys. Una falta total de previsió que paguen els veïns i conductors en circular per llocs bastant conflictius per si mateixos.
I no és l’únic cas de "fer i desfer, faena de matalafer". Observeu, observeu i voreu com hi ha més al poble. Un altre cas? Aneu pel carrer Alacant i voreu, o el de fa poc el carrer La Barca… Algú en diu més??