L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 28 de novembre del 2008

Qué passsaaa contigo, piscina???

Fa ara quinze dies que ningú no treballa en la piscina coberta. Els mitjans de comunicació a bombo i plateret es feren ressó en les seues pàgines de la novetat de l’inici de les obres, però com ja és patent i manifest a penes començades…. primera paralització!!.
Qué quines obres han fet? Ja ho veieu: es va remoure la terra, uns quants camions acudiren per traure-la i res més.
Fa ara quinze dies que ningú no treball i cap mitjà oficial ha dit què passa. ¿I que passa? Es preguntareu. A La Cotorra li han dit, citant fonts oficials, que “s’esta replantejant de nou l’obra”, però també li han dit veus més mal pensants que hi ha crisi, que les empreses no es fan avant…. Ja m’enteneu!
Tot siga que la cosa no es quede com “la remoguda de terra” del Parc del Cantalot. Un projecte que, per cert, fa any i mig que oficialment va començar i del qual ningú no sap res ni es diu res.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

aiii k no ho enteneu!! la piscina ja esta acabada!, l'únic error es que les obres an començat un poquet massa tart, ara ens tocara esperar fins el setembre/octubre de l'any que ve quan, plogue tantissim com sempre i voras com tindras la piscina. despres de esperar-nos tant de temps dona igual un poc més no?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Be, amics i amigues, hem vist que el dimecres 3 desembre ha continuat el moviment de terres.