L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 6 de novembre del 2008

Passarà com al Cantalot?

Fa dos mesos, l’ajuntament enderrocava un edifici que servia de magatzems de trastos enmig d’una plaça sense urbanitzar de “Playa de los Naranjos”.
“Ja ha començat la urbanització” cridaren il·lusos alguns veïns convençuts que l'alcalde acomplia la promesa feta a l’assemblea de veïns : “D’ací un no res, comencem!.
El passat juny, el ple va aprovar posar els diners per redactar el projecte urbanitzador. Sis mesos després encara no han aprovat les bases per contractar la redacció del projecte. I quan plou.... piscina olimpica en la plaça!
L’enderroc del magatzem recorda el cas del Parc de Cantalot, amb uns moviment de terres a les les eleccions per dir que havien començat les obres.
La Cotorra ens pregunta: ¿Estem davant un nou cas “Parc del Cantalot”?
No sabem que dir-li. Tal com están les coses, potser a Playa de los Naranjos passe com al Cantalot, que fa any i mig que el PP va dir que havien començat les obres del parc, però d’obres ningú n’ha vist cap.