L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 2 de novembre del 2008

Esta casa es una ruina

El deute actual de l’Ajuntament de Tavernes està sobre els 13 milions d’euros, xifra que representa un 97% dels ingressos del pressupost. La llei permet un endeutament fins el 110%.
El govern municipal del PP farà un préstec de 900.000 euros per poder “suavitzar” (anem a dir-ho així, suaument) una part dels 3 milions d’euros de dèficit de tresoreria. Després, caldrà sumar uns altres 2 milions d’euros d’una pòlissa que es farà per tindre liquidesa, o si voleu i dit més clar: per poder pagar factures endarrerides.
Tot això augmenta el deute de l’Ajuntament fins més del 120 %, superant el límit legal permés. El govern municipal del PP es veu obligat a fer un Pla de Sanejament. I no és que el fa per gust i perquè vol, sinó perquè l’obliga la llei.
CONCLUSIONS: quan un Ajuntament es veu obligat per llei a fer un Pla de Sanejament... bé ja sabeu això el que vol dir: bancarrota.
I més: el PP està pendent de fer un altre préstec d’1.000.000 d’euros per poder executar l’anunciat col·lector de la platja. I suposem, que el PP voldrà apujar el canon per pagar també els altres col·lectors del poble. I ja han cobrat per avançat 4 anys del canon de concessió d’aigües potables.
Ai, pobres corporacions que vinguen després!!! I pobra oposició que “sin beberlo ni comerlo” perquè ells no han aprovat els pressupostos de la darrer década, ara s’haurà de plantejar el recolzar o no un Pla de Sanejament que deu solucionar les conseqüències de la mala situació económica municipal i que només es deu a la gestió del PP.

1 comentari:

Anònim ha dit...

quina llàstima que al tenir majoria absoluta no es puga fer una moció de censsura. Voteu, voteu al PP...però després no es queixeu.