L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 8 d’octubre del 2008

El consistori aprova congelar-se els sous per al 2009


La decisió es va prendre pel consistori en el plenari de dilluns, però La Cotorra creu que més que congelar-lo, el que haurien de fer es deixar alguns sous uns quants graus davall zero.
Al cap i a la fi, que es congele el sou de l’alcalde, els regidors i la cap de gabinet d’alcaldia no és per a estripar-se els vestits. Perquè cobren bons sous, molt per damunt de qualsevol treballador! Els nostres governants municipals no són mileuristes, no! Que són doble o triple mileuristes. Segur, segur que a pesar de la congelació no es declararan en fallida económica ni aniran a captar pel grapadet d’euros que deixaran de guanyar.
I com tots saben perquè s'ha publicat mol en la premsa comarcal l’alcalde te una retribució de l’ordre dels 3.500 euros bruts al mes que multiplicat per 14 pagues a l’any fan vora 50.000 euros; la regidora Amparo Espi té com a sou mensual brut sobre els 3.200 euros que per 14 paguetes a l’any suposen vora 45.000 euros; els regidors Salvador Ribis i Lluïsa Mifsud cobren poc més de 2.000 euros bruts al mes, que per 14 pagues suposen 29.000 euros a l’any a cadascu i per la cap de gabinet o secretaria particular de l’alcaldia són més de 2.400 euros i vora 33.000 a l’any.
La Cotorra ha demanat també que li congelen el sou. Tot siga per ajudar a eixir de la crisi, però com que no es xupla el dit, primer ha demanat i com a condició que li posen el sou dels membres de la corporació.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que és un detall això de congelar-se el sou encara que el que seria realment efectiu és que se’l congelaren els funcionaris ja que hi ha alguns que cobren prou mes que l’alcalde.

Per cert Cotorra: a vore si pots enterar-te que ingressen mensualment la resta de regidors. Tinc entés que Candido cobra mes que algun dels què està en el govern.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pel que sabem les indemnitzacions que cobra cada regidors depenen de les assistències a plens (200 €) i a les comissions informatives (100 €).

Si com vosté diu Candido cobra més serà segurament perquè assisteix a més comissions que ningú i això serà perquè en ser l'únic regidor d'EU, es veu obligat a acudir ell a totes les comissions.

Anònim ha dit...

Algú sabría dir-me per qué en el poble (sino en tot, al menys en la part est del mateix) se'n va la llum varies vegades a cada dia? Sobre tot pel matí.

Desde ja fa unes setmanes, extrany és el dia que no se'n va la llum (no massa temps, és cert) varies vegades durant el matí especialment.

Cotorra, tens idea a qué es deu això?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho sabem. I també voldríem que algú ens informara.

Anònim ha dit...

He sentit comentaris que hi han concejals del PP que cobren més que Candido. Els empleats de l'Ajuntament han dit que en setembre Mario i Raquel van cobrar més de 1000 euros i prou bones quantitats els demés del PP.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Opinem que els regidors han d'estar indemnitzats per les tasques dedicades al municipi.
Qüestio diferent és la rendibilitat d'aquestes tasques. Opinem que les indemnitzacions i sous haurien de ser del domini públic. Al cap i a la fi, tenim dret a saber en que es gasten els nostres impostos.

Anònim ha dit...

Cotorres: Segons he pogut saber els talls de llum están originats pel que anomenen “reenganches” que IBERDROLA esta realitzant últimament a Tavernes i un problema que ha tingut el transformador ubicat a zona de la casa de la cultura

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies. Ací ens pensàvem que era cosa de la duplicació de línies o cosa així.

Anònim ha dit...

Últimament? Si es així com diu el nostre company anònim, eixes obres estan durant més que la construcció de la gran muralla xinesa, pq els ditxosos talls de llum estan durant ja setmanes.

Al final ens han clavat l'Alta Tensió i tenim un suministrament patètic.

Anònim ha dit...

Vosaltres ho heu dit!
El PP ens ha clavat la línia d'alta tensió i el poble ha tornat a triar PP.
A la pròxima ja ho sabeu: tots a fer-nos rics en el PAI.