L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 6 de setembre del 2008

Són uns bons alumnes


Any rere any en començar el curs i en parlar dels sistemes educatius a les comunitats espanyoles podem llegir a la prensa i escoltar a la ràdio o TV (absteniu-vos de Canal 9) que la nostra comunitat és de les primeres de l’Estat (no volem dir la primera, que després ens diuen que critiquem) en fracàs escolar. Els indexs donats a conéixer per la premsa són demoledors.
El PP de Tavernes, com a bons alumnes de la política del Govern Valencià, contribueix any rere any a aquesta trista realitat amb endarreriments en la construcció de l’institut.
Si la comunitat és la darrera de l’Estat, la Valldigna es la darrera de la comunitat: 9 anys es compleixen ara de la paralització pel PP del nou institut Valldigna. I els que vindran....
I comença el curs sense cap novetat i amb un nou endarreriment: les afirmacions del govern de Tavernes que a juny s'acabaria la urbanització de la parcel·la del Cambro i a setembre començaria la construcció de l’institut, res de res.
Mentres tant, massificació a les escoles de la Valldigna, amb una ESO que no els correspon per llei, i massificació als instituts, que es cauen de vells i de falta d’atenció.