L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 24 de setembre del 2008

La llengua no té os

Això diu que era un ullal anomenat d’El Gat que un bon dia va ser elegit per albergar una colònia de samarucs. El van netejar, envoltar de tanques especials de fusta, es plantaren arbres autòctons i es va condicionar un espai per passar l’estona en plena natura.
Quan l’obra va acabar, els responsables es van mostrar satisfets i van dir: Està molt bé! Ara la foto!
I després de la foto per a la premsa, tot seguit se n’oblidaren, no es preocuparen dels samarucs, ni de res. Al cap de deu anys el paratge com veieu es desolador: tot sec; sense samarucs, les tanques trencades i cremades, i amb fem per tots els llocs.

Hem llegit a la premsa d’avui les manifestacions del regidor d’agricultura: “dentro de las distintas actuaciones que estamos llevando a cabo, se esta procediendo a vallar los ullals...” on s’apropia d’una actuació de la Diputació. Després continua “tenemos la gran suerte de contar con estos nacimientos de agua....” i qualifica la zona com a “entorno privilegiado”. Ens alegra eixes manifestacions perquè, si d’ací un temps passa el mateix que a l’Ullal del Gat ja sabrem a qui demanar responsabilitats.