L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 2 de setembre del 2008

Europa pot declarar il•legal la LUV

La Llei Urbanitzadora Valenciana (la LUV) se sentarà a la banqueta dels acusats en el Tribunal Europeu. Les denúncies de “Abusos Urbanísticos, No” han fet que la Comissió Europea prenga cartes en el tema i la sentència pot declarar il·legal la llei valenciana. Temps al temps.
Sembla ser que la LUV no casa amb la vigent llei europea, sobre tot perquè dóna ampla mànega a “l’agent urbanitzador” i deixa indefens als propietaris de terres. Si la decisió del Tribunal Europeu és que la LUV és il·legal... adéu, adéu PAI “LA Vall del Mar”.
Més problemes per a un projecte que, presentat fa quatre anys, no ha avançat res de res mentre la propaganda mediàtica amb els “palmeros” al front continua considerant-lo com a la salvació i la riquesa de Tavernes. Paraules i més paraules.
Obliden molts que els diners ja els van fer en el sector 17 alguns que no eren els propietaris tradicionals i sinó... que parlen les plusvàlues.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

en fí, viurem de la economía de la taronja

Anònim ha dit...

I de què viurem? de l'especulació?
De requalificar terrenys?

Anònim ha dit...

Este poble perd tots els barcos, trens i avions que li passen al davant. I això és gràcies també als nostres governants, que en dotze o tretze anys no han gestionat res, ni han treballat mai per al poble. Sí per Iberdrola.
Teníem industria forta fa anys quan en cap lloc n'hi havia: no s'han preocupat dels polígons industrials i ens hem quedat a l'altura del betum, tots se'n van fora a instalar-se; teniem turisme i mataren la cosa per falta de serveis; hauriem pogut desenrotllar els plans parcial de la platja fa anys quan hi havia boom de construcció i no ho feren, i ara en crisi diuen que a octubre començaran, teniem agricultura i magatzems i l'hem deixada perdre, ara cal anar fora a treballar la taronja, etc, etc.

Anònim ha dit...

si, això és com la loteria, igual te toca com no. Sempre hi haurà especulació. Uns avançaran, altres es farán rics i altres es putejaran. Peró en fí, no passa rés, no pugem al tren, que ja ho fan els altres pobles del costat, manant PSOE, Bloc i la figa de sa mare