L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 25 de setembre del 2008

Cómo están ustedeeeeeessssss?


Els pallassos de la tele feien sempre aquesta pregunta en començar el seu programa. I els copiem i diem: ¿Com està l’economia valleeeerrrraaaaa? La veritat: no hi ha qui s’aclare.
L’oposició, PSOE i Bloc, donen xifres que ells afirmen són oficials de la intervenció municipal i on es comprova que estem endeutats fins el coll.
El govern del PP diu que “na de na, nanai” i que tot va sobre rodes cap al millor poble de la comunitat, d’Espanya i del Món. ¿No us sona això en boca de Camps?
A una coneguda web de notícies local, i mitjançant un comunicat, després de criticar l’atreviment del PSOE i Bloc, la regidora d’Hisenda Luisa Mifsud, del PP, afirma que “L'economia de Tavernes està sanejada… les arques municipals es troben en un bon moment”.
La màxima autoritat de Tavernes ha afegit "Tavernes i l'economia municipal gaudeixen de bona salut….etc, etc”
Però al final, el nostre alcalde, Manolo Vidal, sense amagar-se – o haurà estat una relliscada?- tot seguit diu “anem a centrar tots els esforços a redactar el pressupostos del 2009 i poder així sanejar les arques municipals".

¿Com quedem, amics del PP? L’economia de Tavernes està sanejada i gaudeix de bona salut o cal sanejar les arques municipals?
El desembolicador que ens desembolique aquest embolic bon desembolicador será!