L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 8 de setembre del 2008

Cal "rabos" de pansa



El nostre edil de festes en la premsa comarcal afirma que “se acordó mantener la cuantia (de los premios) ya que esta la habíamos subido para las pasadas fiestas...”.
Una mentireta però, val, t’ho perdonem. Això és normal en els polítics.
Però això de que vàreu pujar els premis.... El nostre edil de festes no ha dit que des del 2004 els premis i dotacions per als trofeus esportius no s’han pujat. Excepcions: el Ball de Disfresses (2007) i també es va augmentar el número de premis dels “Carrers engalanats”(2005).
FA CINC ANYS (2004-05-06-07-08) que es donen els mateixos premis i hi ha la mateixa dotació per a comprar trofeus esportius. L'ajuntament no els ha pujat en quantia ni l'IPC anual.
A Tavernes l’únic que puja des de fa anys són els impostos (contribucions i similars) i les taxes municipals. I els sous dels nostres polítics.
Per tant... rabos de pansa perquè els polítics facen memòria a l’hora de fer manifestacions.