L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 29 de setembre del 2008

8 anys no són res… si els passen els fills dels altres!


Sembla ser que per fi han començat les obres. Que sí! Que podem vore ja com han iniciat els fonaments i quantes grues han instal·lat per a les obres.
Realment és una imatge bonica. A la gent de La Cotorra ens agrada. Una llàstima que arribe amb 8 anys de retard, perquè aquesta imatge era la prevista per al 2000 en el projecte que va paralitzar el PP.
I després tindra la barra de dir que hem fet açò i açò més per l’institut, quan per culpa de la seua paralització del projecte inicial són centenars els joves de la Valldigna que han estat, estan i estarán encara uns anys més en condicions tercermundistes.