L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 17 d’agost del 2008


Un bon amic ens ha enviat un correu i una foto que pel seu interés reproduim totalment com ens ha arribat.
Gràcies.

Estimada Cotorra:
Llegía l'altre dia en una entrada al bloc, concretament la del dimarts 24 de juny, on et preguntaves on estava la bandera blava de la platja de la goleta. Sense ser adiví podría dir-te que eixa bandera tardarà molt de temps en tornar a apareixer per eixa platja, si es que ho fa alguna vegada, i si no desapareix del tot la platja abans, però jo em pregunte: acàs a Tavernes sols hi hà dos platges? Acàs més allà de l'escala de Padur ja no és de Tavernes?

La platja sud de Tavernes, o siga, la que limita amb Xeraco, té unes condicions moltíssim millors que les de la platja de la goleta, no obstant, per allí no s'acosten els tractors a netejar només que de tant en tant, l'arena està totalment bruta del que trau la mar quan hi hà temporal i el muntanyar està totalment brut per la desconsideració d'alguna gent de la que va allí, per supost, però també per la desconsideració i deixadesa d'un ajuntament que és incapaç de posar allí algun contenidor, o papereres, o al menys passar a recollir tota aquella bruticia.

Com a exemple gràfic del que estic dient, t'envie una foto en la qual podràs vore com en tan poc de troç com es veu a la foto, la gent pren pel "pito del sereno" les advertències de l'ajuntament, però per banda de l'ajuntament, tampoc es fa res perque es compleixquen les advertències del cartell.

En la segon prohibició del cartell de dalt cap avall, indica que no entren vehicles i en la quinta que no es tire fem. També s'estaven incomplint més prohibicions en eixos moments, com la de portar gossos a la platja, però això ja no cabia a la foto.

Segueix així cotorra, més denúncia social fa falta en este poble si volem que ens facen un poc de cas.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

També cal dir que per què no la netegen els propietaris de xalets "il'legals" que s'han privatitzat la plataja? Que poca vergonya !

cuerpasso ha dit...

HOLA COTORRA!
COM NO SABIA COM HAVIA DE FER PER ENVIAR-VOS UNA NOTICIA HO HE ADJUNTAT AMB AQUEST COMENTARI.
AHÍ VA: AHIR 20 D'AGOST DEL 2008 CAP A LES 22H DE LA NIT QUAN JA QUASI TOTHOM ESTÀVEM REUNITS AMB LES FAMILIES PER A SOPAR VAM SENTIR UNS CRITS ESPANTOSOS.
JO I LA MEUA FAMILIA VIVIM A LA PLATJA DE LA GOLETA EN ESTIU DURANT 3 O 4 MESOS I DES DE QUE ACABEN LES CLASSES SUPORTEM ELS SOROLLS INSUPORTABLES, VALGA LA REDUNDÀNCIA, DE LES MOTOS DEL XIQUETS QUE VAN A "FARDAR" DAVANT LES XIQUETES. ESTEM CANSATS DE CRIDAR A LA POLICIA I A LA GUARDIA CIVIL, JA NO SOLS PEL SOROLL SINO TAMBÉ PEL PERILL QIE CAUSEN ESTOS XIQUETS, DONCS SÓN AFICCIONATS A CREUAR EL PASSEIG AMB LES MOTOS I ANAR PER DALT DE LES VORERES. ES CERT QUE EL "NOSTRE COS DE SEGURETAT" QUAN ELS CRIDES VENEN DE SEGUIDA ES PEGUEN 2 O 3 VOLTETES I DESPRÉS SE'N VAN. cOM JA VA PASSAR FARÀ UN MÉS QUAN ELS CRIDÀREM PERQUÉ ELS MACARRES DE SEMPRE LI VAN PEGAR A UN XIQUET QUE ESTAVA PASSANT LA VETLLADA, I SI VOLS ET PUC DONAR NOMS, PERÒ NO ENTRARÉ EN EL SEU JOC.
BO AL QUE ANAVA ANIT VAM SENTIR UN REBOMBORI I CRITS I CREIEM QUE JA S'ESTAVEN BARALLANT ALTRA VEGADA PERÒ QUINA FOU LA MEUA SORPRESA QUAN AL BAIXAR AL CARRER VAIG VEURE A UN VELLET TIRAR AL MIG DE L'ASLFALT UNS POCS METRES MÉS ENLLÀ DEL PAS DE PEATONS. vAIG PREGUNTAR I LA GENT QUE HO HAVIA VIST EM CONTAREN QUE UN XIQUET AMB LA SEUA MOTO HAVIA PASSAT A TOTA VELOCITAT I L'HAVIA ATROPELLLAT DONANT-SE A LA FUGA. EL VELLET VA ESTAR UNS MINUTS INCONSCIENT I JA TOTS ENS PENSAVEM EL PITJOR PERÒ A LA FI ES VA RECUPERAR. I QUAN VA VINDRE L'AMBULÀNCIA DES DEL POBLE , 30 MINUTS DESPRÉS, SE'L VAN ENDUR. GRÀCIES A LA COL·LABORACIÓ DEL VEÏNS A AQUEST "MAL..." L'AGAFARAN I ESPEREM LI RETIREN EL CARNET O EL POSEN A CUIDAR A VELLETS EN UNA RESIDÈNCIA.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem llegit a la premsa que enmig de la investigació que es duia s'ha presentat voluntari l'autor.
El tema dels sorolls són figues d'un altre paner.

Anònim ha dit...

Estimat anònim:

Et puc garantir que la gent que viu als xalets "il.legals" com tu dius no son els que embruten la platja. Ningú es tira pedres a la seua teulada.

Per cert, això de que s'han privatitzat la plajta... si no tens ni idea de que parles, val la pena que no digues res amb el simple ànim d'acusar falsament a ningú de res.

Unes últimes apreciacions: ¿perqué el terme "il·legal" junt al de casetes no s'havia utilitzat pràcticament mai en este poble fins que es presentà el famós PAI?
Si eixes construccions "il·legals" paguen contribució igual que qualsevol casa del poble, massa "il·legals" no seran, no creus?

Anònim ha dit...

HOLA : PEL QUE FA AL TEMA DE L'ATROPELLAMENT: ES VERITAT QUE EL CAUSANT S'HA PRESENTAT "VOLUNTARI" PERÒ DESPRÉS DE QUE UN FAMILIAR DEL VELLET ANARA A BUSCAR-LO PER A QUE LI ENSENYARA LA MOTO I AIXÍ COMPROVAR QUE FOU ELL. CLAR ESTÀ QUE EL MOTER ES VA NEGAR PERÒ EL FAMILIAR LI VA DIR QUE SI NO LI LA ENSENYAVA A ELL HO FARIA A LA GUARDIA CIVIL.
PER A QUE HO SAPIGUEU EL VELLET ESTÀ A LA UCI I ES DEBAT ENTRE LA VIDA I LA MORT.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho sabíem. Gràcies per les aclaracions.

Anònim ha dit...

serà perquè teniu llum, aigua i teléfon en les casetes???.

Anònim ha dit...

Moltíssimes d'eixes casetes no tenen aigua potable, i conec casos que quan els va arrivar la llum, ja portaven anys pagant contribució, o siga, que eixe no és un bon argument.