L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 27 d’agost del 2008


No. No. No és la nova circumval·lació. I ningú sap realment per a què aprofita. Sí que està clar que es pot convertir – si no ho és ja- en una nova “pifia” d’aquests 13 anys de govern del PP a Tavernes.
Segons hem llegit, la Generalitat no té prevista la ronda de circumval·lació de Tavernes. Tota la propaganda des del 2004, amb la presentació inclosa del projecte al Saló de Plens… res de res! Fum de canya!
És d’esperar que algú ¿l’oposició vallera? demane responsabilitats per projectar una ronda en un lloc on no cap.
L’abril del 2006, la Generalitat va anunciar al DOGV l’adjudicació de la redacció a una empresa d’enginyers per 151.000 euros i 10 mesos per a tindre’l a punt. Ara, dos anys i quatre mesos després, se n’han adonat del que tothom a Tavernes sabia i sap, menys ells, clar. ¡Qué no, que per ací no cap la ronda!
Quatre anys perduts i suposem que 151.000 euros malgastats en un projecte que no aprofita. ¿I als vallers? Doncs, això: els vallers ajo, agua i resi!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

El problema era que l'ajuntament volia fer una circumvalació de 4 carrils, però la diputació no estava per la "labor" de fer 4 carrils després del poble, per la qual cosa, s'alçava un grau alt de probabilitats d'accidents i d'embusos al pasar-se de 4 carrils a només 2. ¿és aixó el que volem?.
És per aixó, que el projecte a tingut que canviar-se a 2 carrils, els quals caben, ja que amb el projecte está inclós la canalització del riu Vaca. ¿o no la voleu?, ¿voleu més inundacions?
Sempre dic, que cal estudiar totes les solucions, fer la millor i si un vol criticar, doncs que col·labore.

Anònim ha dit...

Una pregunta per qui la puga contestar: abans de la recta d'aquesta foto, el carrer té 2 carrils amb sentit diferent, però en fer la curva, el carril en direcció al passeig colon desapareix, és a dir, eixe carril comença misteriosament en una curva, quan en la recta de la foto sols hi ha 1 carril d'1 sentit. Això com es menja?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No sabem d'on traus això dels quatre carrils i que era la Diputació qui l'havia de construir.
El projecte és de la Generalitat millor dit de la conselleria -Infraestructures, Transport o una cosa així, que cada temporada li canvien el nom- i eixos foren qui la presentaren en el Saló de Plens) i res d'això que portava inclós la canalització del Vaca, que això correspon a Ministeri de Medi Ambient per mitjà de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (per cert eixa obra es va anunciar en epoca Aznar i d'Eugenio Mifsud).
No sabem d'on traus la informació tan "singular", pero caldria que tirares mà d'hemeroteca o anares a vore el projecte que estava exposat a l'ajuntament.
I no cap. Que t'ho diu la Cotorra!Almenys. No caben els dos carrils, "arcens" de servei, llums, separació de la zona urbana, etc, etc, o siga tot el que deu dur una carretera.
I no parlem de a quants metres??? quedaria de les finques de Vergeret. I el soroll??

Anònim ha dit...

Disculpe vosté, volia dir la "Generalidad Valenciana".
Si tú ho dius que no cap ... en fí, supose que seràs arquitecte/arquitecta o estudiant d'aquesta matèria per a afirmar-ho amb tanta força.
Doncs bè aleshores, fem la circumvalació més apegada a la muntanya de la Ombria?. Serà aleshores quan ixiran altres pegues. Jo que sàpiga també a les ciutats més grans, les circumvalacions s'han quedat apegades a le finques. Qui vullga descansar que s'en vaja a la Font del Barber. Tot no s'he pot tindre. Total que no la façen i au. Així avança Tavernes, així. Mentres nosaltres ens barallem, els pobles del costat s'aprofiten i milloren tots els aspectes. Governe qui governe ho té que fer igual i sempre hi haurà gent que tot li pareixerà mal. Deixent-nos de tonteríes i utilitzem l'intel·ligència ja, per favor (no va per ningú en concret, es general). L'ajuntament és l'escaló més baix de la piràmide, és el que menys mana però és el que més a prop está del poble, demostrem-ho !.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No som arquitectes però solem informar-nos ben bé del que diem.

Anònim ha dit...

val, quan em faça la casa, et cridaré, per què com t'informes bè ......

Anònim ha dit...

En este poble el PP sempre fa obres de merda. Els vehicles que vénen de Gandia tenen preferència sobre els que anem de Tavernes a la Platja, que hem de fer-los un ceda bastant perillós.