L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 26 d’agost del 2008


La Cotorra se suma a la preocupació dels “moteros” per les possibles conseqüències que en cas d’accident tinguen les tanques metàl·liques que voregen la carretera a la platja (els “quitamiedos” en castellà).
Un bon amic de La Cotorra ens envia la fotografía de la solució que donen a les carreteres a Albacete. Diu que el faldó inferior és un bon mitjà per evitar colps contra els pals de ferro verticals, que poden tallar i ferir greument. També diu que no comprén com s’ha permés una instal·lació sense tota la seguretat.
La Cotorra pensa si això serà perquè a Albacete (Castella-La Manxa) els sobren els diners i els valencians no en tenen perquè els enviem a Madrid com a impostos.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

influirà que a la seua comunitat governa el mateix partit que a Espanya? ..... mira, si, si son del mateix partit !

Anònim ha dit...

Hola Cotorra:
he llegit al Llevant d'hui una notícia que parla de lo mateix d'esta i també de la que poses en un altre lloc, la que dius que les barres de ferro poden ser navaixes.
Gràcies perquè aixina la cosa se sep més i a vore si l'arreglen.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Són del mateix partit, o siga del PSOE, i el seu president José Maria Barreda. No pensem que això influesca.

Anònim ha dit...

vols dir? vinga va. El món desgraciadament funciona així

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si tu ho veus així...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem llegit al Levante la informació. Ens felicitem que ens prenguen com a referència.

Anònim ha dit...

També té el Govern Central culpa de la crisi, de la pujada del petroli, de l'accident de Barajas... com vegeu una resposta demagoga, igual que fa l'amic Socialista.
Fora demagogs!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

abans quan manava el pp si que tenia la culpa de tot el govern centrar, què passa ara?