L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 3 de juliol del 2008

Els mals del país de La Sardina


En maig del 2007, l'alcalde Manolo Vidal es reuneix amb la Junta dels veïns de La Sardina i la nota de la reunió enviada per la Junta als propietaris diu que els ha dit que ha encarregat a un arquitecte del poble el projecte perquè l'acabe en dos mesos i començar de seguida les obres d'urbanització.
A finals del 2007, es torna a reunir amb la Junta. La Junta envia una nova nota als propietaris y ratifica les noticies de la premsa comarcal on deia que les obres poden començar per Pasqua i l'estiu, si el veïnat estava conforme amb les molesties.
Però... ai, sempre van els peros pel mig!!
Ple extraordinari de juny 2008. Ara va i resulta que no; que tot era fum i el consistori ha d'aprovar destinar fons per a CONTRACTAR LA REDACCIÓ DEL PROJECTE perquè de l'anunciat per Manolo Vidal en maig del 2007, res de res.
I ara serà l'aprovació de les bases per contractar el projecte, la redacció, l'aprovació posterior pel ple, un nou concurs per adjudicar les obres, l'execució i etc. etc. Dos, tres anys... més d'espera???
I ja en porten molts anys d'espera els veïns.
La Cotorra encara no s'ho ha tret dels dits: ¿Com es pot reunir amb una Junta que representa unes 260 families de La Sardina, parlar i parlar i fer promeses sense cap fonament?

1 comentari:

Anònim ha dit...

La dita del PP desde dalt es dir lo que no farien i fer el contrari. Tenin exemples com el NO A L'ALTA TENSIO, i mira per ha on ai la tenim i nungu diu ja res. La gent de Tavernes crec que ja esta acostuma a lo que diuen el PP., per que no m'explique com fent lo que fan i guanyen les eleccions per majoria. Aixi que Tavernes te el que es mereix. Casa Cuartel en els Sequers, Poligons Industrial per a fer planter de plantes, naus en camps de tarongers, etc., i no PASA RES.