L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 20 de juliol del 2008


La Mancomunitat de la Valldigna celebrarà demà una sessió informativa un poc singular. La Cotorra ha sabut que està prevista la presència i intervenció de l’antic gerent de la Fundació Jaume II, el Sr. Burgos, que vol explicar i defendre’s de les acusacions de mala gestió que s’han publicat en premsa i que han tingut ressò fins i tot en les Corts Valencianes.
Ningú vol llevar-li el dret a explicar-se, però no sabem que pinta la Manco quan la justificació li la hauria de fer al govern valencià del seu partit.
Conegut per les “cabeçadetes” que pegava en els actes culturals, serà l'oportunitat perquè explique quants euros ha representat per la fundació les “cabeçades” del sopar del Dia de la Valldigna del 2007 o els de l’estiu amb els mitjans de comunicació, o les sobretaules o fi de festa.
Prompte: 1r Gran Concurs de La Cotorra