L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 24 de juliol del 2008

El secret més ben guardat de l'estiu


La Cotorra ha sabut que la nova carretera a la platja, abans d’inaugurar-se, ja té fixada la data de caducitat.
Serà a l’estiu del 2009 quan s’executarà la desitjada carretera de quatre carrils, dos per cada sentit, amb un bonic carrilbici, immillorable zona enjardinada per separar els dos sentits de circulació i un bon enllumenat. I encara més: será entre el poble i la platja.
És a dir, la carretera que els vallers ens hem quedat esperant!.
La Cotorra ha sabut que tot ha sigut una confusió. Una errada ha tingut la culpa de que enguany s’haja executat el projecte absolet i inservible, dels anys 1970, que estava oblidat en el calaix d’obres pendents i no executades.
Per despiste el projecte del 2008 es va deixar en el mateix calaix i, quan anaven a començar les obres, es va prendre l’antic, el de 1970, que ha sigut l’executat.

Prompte: 1r Gran Concurs La Cotorra