L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 29 de juliol del 2008

Com que no en queda cap, minva la mortalitat en les aus

Per fi ha minvat el nombre d’ànecs morts i hui dimarts, per ara, no se n’ha vist cap mort.
Una cosa prou normal quan nomes en quedaven ja uns quants i eixos ben poquets sembla ser que la passada nit se’ls han emportat al CENTRE PRIVAT DE RECUPERACIÓ DE LA PARTIDA. Una mesura que s’haguera pogut fer fa dies, quan la colònia era encara nombrosa, pels homes de la brigada municipal.
Ahir dilluns encara s’arreplegaren alguns ànecs morts, dos pel matí. La Cotorra ha sabut que a l’illeta del mig del llac s’han arreplegat uns setze cadàvers d’ànecs i pollets i ànecs a punt de morir.
I SORPRESA!!! Per fi ha visitat “la zona zero”. I com que alguna cosa calia fer va enviar a un treballador a dur uns ànecs afectats al Centre del Saler.