L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 23 de juliol del 2008


“Ara va i resulta que la culpa de tot la tenim les tortugues” comentava enfadada una tortuga als ànecs en conéixer les manifestacions als diaris dels responsables de turisme de Tavernes. La tortuga afirmava i reafirmava que la brutícia del llac no és culpa seua, que elles no són les encarregadesta de la neteja del llac. “Si ho sabrem nosaltres, que vivim ací, qui és qui ha de netejar. I sabem quan ho fa i quan no. Jo ja havia perdut el compter del temps que feia que no netejaven” els deia als ànecs.
Mentre tant, continua el degoteig d’ànecs morts amb un procés que comença per dificultats a poder caminar, com s’observava ahir en alguna au. Atenció al color de l'aigua!


I no és un cas únic:

Prompte: 1r Gran Concurs La Cotorra