L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 27 de juliol del 2008

A algú li hauria de caure la cara de vergonya!!!

Desastre ecològic de primera magnitud a nivell de Valldigna al Lago Azul de Tavernes. Ens hem quedat sense collsverds i ànecs muts. El pressumpte brot de botulisme ( i ho diem així a l'espera de què a qui corresponga ho confirme) ha massacrat la colònia d'anecs que hi vivien. Fins i tot les cries han estat afectades. Ben poques en queden!
Les autoritats locals després de quasi dues setmanes no han informat el veïnat de la zona ni han dit què passa, malgrat que després les primeres anàlisis els rumors a la Casa de la Vila des del dia 18 parlaven de botulisme. A la Cotorra li ho van "bufar" eixe dia! A més, els simptomes canten! Però com de costum no passa res! I no passa res quan la premsa no diu res!! I com de costum mur de silenci si no interessa al govern municipal.
I així veiem que hui, diumenge 27, d'una colònia calculada en més d'un centenar d'individus, només en quedaven en aparents bones condicions quatre o cinc ànecs. Fins demà potser??
Indignació, protesta, malhumor i paraules grosses dels veïns el diumenge en vore els animals, patir i morir lentament. I critiques al govern per la manca de solucions o solucions que ningú entén: intentar oxigenar l'aigua. Con si els anecs respiraren per branquies com els peixos! Maten mosques amb canons!
Les imatges captades hui diumenge són dures i no són les úniques, no aptes per a persones sensibles i amants de la natura. Cinc ànecs morts hui d'una colònia on en quedaven una dotzena. És el que hi ha. Dilluns més.
Això mateix: A algú li hauria de caure la cara de vergonya. Perquè això de dimitir....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un article aparegut avui a las provincias diu: "Por su parte, desde el gobierno vallero se considera "poco ético que algunas personas se dediquen a gravar y colgar en la red imágenes de animales moribundos. Ese comportamiento no ayuda en nada y sólo refleja una falta de humanidad el jugar con ese tipo de imágenes".
(Comproveu-ho a http://www.lasprovincias.es/valencia/20080729/safor/infeccion-aniquila-cientos-patos-20080729.html).
Falta d'humanitat? Poc ètic? I no haver netejat el llac per a evitar tot açò, què és?...

La Cotorra de la Vall ha dit...

La Cotorra ha contestat ja per al·lusions a la notícia amb una nova entrada.