L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 15 de juny del 2008

Tot siga per una nova circumval·lació


Els nostres governants del PP han ampliat voreres i estretat la carretera els darrers anys potser per evitar que tants vehicles passen pel casc urbà. Pensaran que més estreta, quan cada día hi ha més cotxes, és un bon mitjà de pressió a la Generalitat per accelerar la ronda de circumval·lació.
La cosa va bé, perquè com es veu a la foto, la mesura dóna fruits i són ja ben poc els vehicles que travessen Tavernes.
Els camioners s’ho han pres a mal i han confirmat que la causa de la darrer vaga ha estat queixar-se per l’estretament de la carretera a Tavernes. “Si s'ajunten dos vehicles grans, les cues i retencions són de por. Zapatero té la culpa que Tavernes no tinga circumval·lació” afirmava un enfadat camioner.