L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 16 de juny del 2008

Cal una campanya contra l’afonia a l’ajuntament

L'alcalde de Tavernes, Manolo Vidal, està realment esgotat degut al que sembla ser atac d'afonía dels seus regidors i portaveus de grup. Eixa situació està obligant-lo a tindre que parlar ell en els plenaris en nom de tots els membres del seu grup municipal.
La feina es realment esgotadora. Ha de fer de portaveu, fa la defensa dels pressuposstos i les mocions d'economía, ens parla de turisme i promoció de la Valldigna, etc. Esgotador.
Potser si la cosa continua hauria de cobrar de portaveu i un percentatge dels sous dels altres regidors amb àrees de responsabilitat.

2 comentaris:

Carlos V ha dit...

Felicitats pel blog, una idea original la veritat, per enterarmos de les coses de la Vall. En un o dos dies (de la part informatica s'encarrega altre xic que ara està de viatge) afegirem La Cotorra als blogs de La Safor. Si pots posar el nostre banner o un enllaç seria perfecte. Un plaer i anims!!!

Anònim ha dit...

de pas podrieu criticar el lloc de ubicacio de la nova caserna de la guardia civil, imgine que la estan fent en una zona verda per a que no cresquen esbarzers en eixe jardi...